skip to Main Content
0886 444 229         0879 295 978         Работим 7 дни в седмицата

Защо да изберете нас?

Защото ние сме първокласна фирма с добре обучени и квалифицирани ключари. Оборудвани сме с най-съвременните машини и инструменти за отключване. Нашите професионалисти ще се справят с всеки възникнал проблем. Ние сме на вашите услуги 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Работим на разумни и достъпни цени и сме партньори на Ключарят на място.

Обадете ни се на телефон: 0886 444 229

Ще бъдете обслужени от любезните ни оператори, на които ще можете да обясните какъв е Вашия проблем, след което ще Ви изпратим техник и той ще бъде при Вас в рамките на 30 минути. Ще отстрани проблема бързо и професионално без да нанася щети.

Ако имате въпроси или искате да се консултирате с професионален ключар не се колебайте. Ние можем да отговорим на всички Ваши въпроси. Ще намерим най-доброто и бързо решение на всеки ключарски проблем.

Работим денонощно

Без почивен ден! Когато и да позвъните, имаме на разположение ключар, който да изпратим на посочения от вас адрес. Ключарят ще дойде до не повече от половин час при вас.

Доверете се на опита ни в ключарските услуги не само при спешна нужда от помощ. При нас ще намерите разнообразие от ключалки, патрони и други заключващи системи. Всяка една от тях може да бъде монтирана от наш квалифициран ключар. Не забравяйте, че монтажът е основен фактор за доброто функциониране на всеки един продукт.

Ако сте решили да смените заключващия механизъм в дома, офиса или гаража си, ви предлагаме експертна консултация от опитен ключар. Наш служител може да дойде на място, за да ви посъветва за нивото на сигурност, от което се нуждаете, както и относно най-новите продукти в областта на заключването. Предлагаме както механично така и електронно заключване, работим и по поправянето или преправянето на стари брави, патрони, ключалки и др.

Ние не сме обикновена фирма за ключарски услуги, ние сме ключарят, който е винаги до вас.

Back To Top