skip to Main Content
0886 444 229         0879 295 978         Работим 7 дни в седмицата
Обучение на ключ, извличане на секюрити код

Обучение на ключ и извличане на секюрити код

Изработка на ключове с копиране на транспондер

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Ремонт, подмяна на батерия и синхронизация на дистанционно

Обучение на дистанционно

Монтаж и ремонт на модул за централно заключване

Нарязване на ключ за автомобил

Декодиране и смяна на механичен код

Отключване на автомобил и блокирала ключалка

Ремонт на брава и патрон

Демонтаж и монтаж

Изключване на имобилайзер

Други услуги от Sea & Key Варна

Автоключарски услуги

Повикайте автоключар в случай, че се нуждаете от аварийно отваряне на автомобил, спешно изваждане на заседнал контактен ключ, заключен багажник, монтаж и демонтаж на автоключалки, кола с блокирала система за отваряне и др. Автоключар ще ви бъде необходим и ако загубите единствения си ключ от колата. В такъв случай наш служител ще дойде при вас на място, за да ви отвори колата и в последствие да изработи нов ключ за нея. От каквато и автоключарска услуга да имате нужда, потърсете автоключар на тел. 0879 295 978. Не се колебайте да ни се обадите понеже смятате, че услугата е твърде скъпа или дори невъзможна. Позвънете ни за да чуете нашите предложения и цени и тогава решете.

Ключарски услуги

На всеки се налага да смени брава, да поправи патрон или да купи нова ключалка. Всеки един от нас се отнася предпазливо към най-важната част от неговия дом или офис – заключването. За да бъдете уверени в сигурността си, потърсете наш ключар, който да ви посъветва каква система за заключване да изберете. В случай, че вече сте се спряли на заключваща система, можете да потърсите наш ключар, за монтаж и гаранционната поддръжка на продукта. Бравата, монтирана или ремонтирана от ключар с опит ще ви служи дълго и вярно. Предлагаме отстъпки в цената на монтажа при закупени от нас ключарски изделия.

Спешна ключарска помощ

Аварийният ключар е ключарят, който ще ви осигури най-доброто обслужване в най-кратките срокове. Когато сте пред разбитата си врата, незабавната реакция е от огромно значение. Потърсете ни, за да изпратим ключар на място, който да ви смени патрона или да поправи нанесените щети, ако това е възможно. Подмяната на ключалка в случай на изгубен ключ също не търпи отлагане, за да бъдат избегнати неприятни последствия. Повикайте ключар денонощно, за да ви отключи, да смени бравата ви, да сложи нов патрон на вратата ви. Аварийно и денонощно сме на разположение за отключване на врати на офиси, сгради, коли, апартаменти или гаражи Независимо от ситуацията, нашите ключари ще ви помогнат качествено и бързо! Качествени ключарски услуги на добри цени!

Денонощен автоключар

Денонощна автоключарска помощ от опитни автоключари във Варна. Работим без почивка, за да осигурим спокойствието ви. Услугата денонощен ключар, която предлагаме е плод на дългогодишния ни опит и труд в сферата на автоключарските услуги. Ние разполагаме с отлична логистика и първокласни служители, което ни позволява по всяко време на деня или нощта да изпратим при вас автоключар, независимо къде се намирате в района на Варна. Автоключарят, от когото се нуждаете е оборудван с необходимите инструменти, които му осигуряват безпрепятствена, професионална и ефективна работа. Ние сме не само изключително бързи, но и смайващо ефективни. Уверете се сами!

Back To Top