skip to Main Content
0886 444 229         0879 295 978         Работим денонощно 7 дни в седмицата

Голяма част от автомобилите производство след 2000г. са снабдени със дистанционно отключване и заключване и механичната ключалка на вратата започва своята алтернативна, а не водеща роля. Много производители на автомобили остават ключалката само за аварийно ползване. Скрита под декоративна капачка или не, автоключалката вече не управлява централното управление на автомобила и не е изработена от материали  издържащи на ежедневна експлоатация.

Ролята на дистанционното управление за отключване и заключване става все по-важна. Най-често проблемът не е в неработещата аларма на автомобила, а е в неработещото дистанционно упрвление за нея. Проблема в дистанционното управление е възникнал следствие на счупената кутийка или изпадналите бутони.

Важно е да се следи животът на батерията на ключа или дистанционното управление. Aко чакате той да падне докрай, електрониката на ключа може да спре да функционира в най-неподходящия момент.

Ние ще измерим заряда на батерията на вашия ключ или дистанционно със специализирана апаратура и ще Ви дадем професионално мнение за нуждата от нейна смяна.

Цени*

  • Ремонт на дистанционно управление – от 10 до 50 лв.
  • Смяна на батерия – от 3 до 10 лв.
  • Смяна на акумулаторна батерия – от 10 до 30 лв.
  • Синхронизация на оригинално дистанционно управление без диагностика – от 10 до 40 лв.
  • Синхронизация на оригинално дистанционно управление през диагностика – от 20 до 50 лв.
  • Синхронизация на дистанционно управление за допълнително монтирана аларма – от 20 до 40 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.

Back To Top