skip to Main Content
0886 444 229         0879 295 978         Работим денонощно 7 дни в седмицата

Обучение на дистанционно е една от най-характерните автоключарски услуги. Както всеки автоключ с дистанционно или автоключ с транспондер подлежи на обучение, така на обучение подлежи и всяко висящо дистанционно управлениеОбучението се осъществява посредством специализиран софтуер.

Висящите дистанционни обикновено контролират централното заключване на автомобили, чийто ключ е ключ с място за транспондер. Неговият транспондер (чип) комуникира с имобилайзера на автомобила и позволява запалването. Такъв ключ обаче няма електроника, която да командва централното заключване. Точно за това служат висящите дистанционни.

Обучението на дистанционно изисква на първо място да бъде извършено от опитен специалист. Освен това е необходима специална техника и определен софтуер. За това ние от “Sea & Key” Ви препоръчваме да подхождате критично и да не се доверявате на всеки за извършване на услугата.

Обучението на дистанционно управление за допълнителна аларма е сходно на обучението на оригинално дистанционно. То може да се извърши както с диагностична апаратура, така и без наличието на такава. И при трите варианта на предлаганата от нас услуга различната сложност на процедурата определя вариациите в цената. Зададената цена се отнася единствено за услугата и не включва самото дистанционно управление.

Цени*:

  • Обучение на оригинално дистанционно без диагностика – от 10 до 40 лв.
  • Обучение на оригинално дистанционно през диагностика – от 20 до 50 лв.
  • Обучение на дистанционно за допълнително монтирани аларми – от 20 до 40 лв.
Back To Top