skip to Main Content
0886 444 229         0879 295 978         Работим 7 дни в седмицата
Ключ за БМВ Х5 изработка на дубликат
Ключ за БМВ Х5 изработка на дубликат

Ключ за БМВ Х5 изработка на дубликат

Ключ за БМВ Х5 изработка на дубликат

Ключ за БМВ Х5 изработка на дубликат

Ключ за БМВ Х5 изработка на дубликат – виж модела в wiki.

Описание на проблема:

В автоключарски сервизен център „SEA & KEY Варна“ работихме по БМВ Х5 от 2004 година. Желанието на клиента беше да изработим втори ключ с дистанционно и да сменим кутийката на основният. Нашите специалисти разполагат с уменията да се справят и да изработят резервен ключ на всички модели автомобили, камиони, каравани, и т.н. Ние боравим с най-прецизна техника и гарантираме качеството и бързината на нашата работа. Освен това можем да извършим ремонт на блокирали ключалки, брави и механизми или да ги заменим с нови.

Както не веднъж сме отбелязвали, изработването на резервен ключ винаги е от полза, тъй като в противен случай, при загуба на оригинала, ще ви се наложи да търсите аварийна автоключарска помощ или репатрак за превоз до автоключарски сервиз. Ние винаги може да съдействаме в подобна ситуация, но апелираме към своевременна изработка на дубликат.

Решихме проблема по следния начин:

Стартирахме работата си с изчитане на необходимата информация от модула за сигурност. След това подготвихме ключа за обучение.

Ключ за БМВ Х5 изработка на дубликат

Ключ за БМВ Х5 изработка на дубликат

Последва неговото обучение. След това нарязахме перото на новия ключ по механиката на оригиналния ключ. Накрая направихме тест на готовия продукт, който беше успешен.

Време: Операцията отне около 1 час на място в сервиза.

Харесайте ни във Facebook!

Телефони:

0886 444 229 | 0879 295 978

Офиси:
бул. Христо Ботев 18-3, Фулмакс център
бул. Република 49, Практикер
ул. „Вяра“ 3, MR.BRICOLAGE ВАРНА

За повече информация

Ние сме първокласна фирма с добре обучени и квалифицирани ключари. Оборудвани сме с най-съвременните машини и инструменти за отключване. Нашите професионалисти ще се справят с всеки възникнал проблем. Ние сме на вашите услуги 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Работим на разумни и достъпни цени и сме партньори на Ключарят на място.

Ще бъдете обслужени от любезните ни оператори, на които ще можете да обясните какъв е Вашия проблем, след което ще Ви изпратим техник и той ще бъде при Вас в рамките на 30 минути. Ще отстрани проблема бързо и професионално без да нанася щети.

Ако имате въпроси или искате да се консултирате с професионален ключар не се колебайте. Ние можем да отговорим на всички Ваши въпроси. Ще намерим най-доброто и бързо решение на всеки ключарски проблем.

Вижте също така и нашите партньори:

Ключарят на място
Autoelectronica
PraktiKey София
PraktiKey Шумен
PraktiKey Търново
BauKey
Отключи ме
AudiKeyFob
AutoKey-Market

Back To Top