skip to Main Content
0886 444 229         0879 295 978         Работим денонощно 7 дни в седмицата

Механичният код на бравата и патрона са една от защитите на Вашия автомобил от кражба. Декодиране и смяна на механичен код се налагат, когато изгубите или откраднат ключа Ви.

Декодиране на механичен код

Ключалката на бравата на вратата на всеки автомобил, както и патрона на стартера, имат специфичен код. Този код зависи от подредбата на пластините в самата ключалка. Той е специфичен за всяко превозно средство и по него е нарязан ключът, с който разполагате.

В състояние сме да декодираме механичния код на ключалката и по нареза на ключа, ако при опит за кражба е разбита бравата на превозното средство. По него ние можем да направим нова ключалка за бравата на вратата и да я заменим.

Смяна на механичен код

При положение, че ключът Ви е откраднат или изгубен, ние сме в състояние да декодираме механичния код и да изработим нов ключ. Този ключ ще бъде точен дубликат на стария.

Това обаче няма да изключи притесненията Ви от факта, че старият Ви ключ е откраднат или намерен от някой недоброжелател, който може да проникне в автомобила Ви безпрепятствено и да го запали.

При откраднат или изгубен ключ, най-добрият вариант е смяната на механичния код.

Смяната на механичен код е операция, при която се променят позициите на пластините в ключалката, след което по новия код се нарязва нов ключ

Освен че може да разчитате на нас за декодиране и смяна на механичен код, съветваме Ви да използвате случая, за да заявите изработване на нов и по-модерен ключ с електроника или ключ с място за транспондер. По този начин ще си осигурите по-висока защита при опит за кражба..

Цени*:

  • Декодиране на механичен код от ключ – 10 лв.
  • Декодиране на механичен код от ключалка – от 20 до 60 лв.
  • Прекодиране (смяна) на механичен код на ключалка – от 20 до 60 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.

Back To Top